Overzicht Producten

Over Ons

--Meer informatie

Peter’s Verpakkingen
Handelsweg 21
1521NH Wormerveer
075 6355213
[email protected]

Over ons

Wie zijn wij?

In 1983 is Peter’s Verpakkingen opgezet als groothandel in verpakkingen en verpakkingsmaterialen op de nationale markt. Sinds 2003 doen wij ook zaken op de internationale markt en zijn we uitgegroeid tot één van de grotere spelers op het gebied van verpakkingen binnen Nederland.

Persoonlijke aandacht

Peter zelf is al ruim 30 jaar actief binnen de verpakkingsindustrie en weet daarom exact welke artikelen het beste bij u passen. Door zijn ervaring, expertise en de persoonlijke aandacht die hij u geeft, ontvangt u altijd precies wat u zoekt.

Peter werkt al sinds het ontstaan van Peter’s Verpakkingen samen met zijn zakenpartner Nel, die de administratie voor haar rekening neemt. Daarnaast staat zij u graag telefonisch te woord om uw bestelling aan te nemen en uw eventuele vragen te beantwoorden.

Naast Peter en Nel zijn er twee chauffeurs in dienst. Zij leveren dagelijks al uw bestelde goederen wanneer het u het beste uitkomt. Tot slot hebben we één magazijnmedewerker die al uw bestellingen bij elkaar zoekt en inlaadt.

Onze leveranciers

Een groot aantal van onze producten importeren we uit het verre oosten maar ook binnen Europa en Nederland doen wij veel zaken. Per artikel kopen we volle containers in waardoor we altijd de laagste prijzen kunnen bieden voor de beste kwaliteit.

Onze klanten

Ons klantenbestand bestaat uit een groot aantal verschillende bedrijven als restaurants, supermarkten, detailhandels en groothandels. Van de kleinste toko’s tot aan grote multinationals.

Ons assortiment

Wij beschikken over een groot assortiment aan handelsproducten binnen de volgende categorieën:

– polyzakken
– draagtassen
– apparaten
– papieren zakken
– servetten/ papieren rollen
– plastic folie
– aluminium folie
– aluminium bakken/ schalen
– plastic bakken/ potten
– disposables in wit, transparant en acht verschillende kleuren

Meer dan 800 artikelen uit ons assortiment zijn altijd uit voorraad leverbaar.